سازمان Telecommunication Industry Association (TIA) یک استاندارد گذار بین المللی جامع در کابل کشی ساخت یافته شبکه می باشد.

این سازمان با بیش از 90 سال سابقه برای برندهای شناخته شده در صنعت ICT استانداردهایی را منتشر می کند.

سازمان TIA همچنان استانداردهای خود را در صنعت ICT بروز رسانی می کند.
با ما همراه باشید تا به فعالیت های سازمان TIA در سال های اخیر نگاهی بیاندازیم.
در سال 1924 میلادی گروه کوچکی از تأمیین کنندگان ارتباطات راه دور در صنعت تلفن، یک نمایشگاه تجاری صنعتی ترتیب دادند.
رئیس جمهور آمریکا (فرانکلین دی) در سال 1934 دستور داد تا به منظور تنظیم تجارت بین ایالتی و خارجی از طریق ارتباطات کابلی، طبق قوانین ارتباطی عمل کنند. درسال 1941 میلادی گروه انجمن تأمین کنندگان ارتباطی/مخابراتی به کمیته ی رسمی انجمن تلفن مستقل در ایلات متحده ی آمریکا تبدیل شدند.

در سال 1957 میلادی انجمن تولیدکنندگان تلویزیون های الکترونیکی رادیویی (RETMA) به انجمن صنایع الکترونیک (EIA) تغییر نام داد. در سال 1959 اعضای EIA اولین استاندارد (EIA-RS-222) ساختاری و صنعتی برای آنتن های انتقال دهنده فولادی وپشتیبانی از برج های فولادی را منتشر کردند.
در سال 1979 میلادی کمیته ی تأمین کنندگان مخابرات در انجمن مستقل تلفن ایالات متحده به عنوان یک انجمن جداگانه، اما وابسته، به انجمن تامین کنندگان مخابرات ایالات متحده (USTSA) منشعب و به یکی از سازمان دهندگان برتر نمایشگاه ها و سمینارهای مخابراتی در جهان تبدیل شد.

در سال 1984، اولین شماره سریال الکترونیکی (ESN) توسط ElA تخصیص یافت که امکان شناسایی تلفن های موجود در شبکه بی سیم را فراهم می کرد.
در آوریل سال 1988 میلادی، انجمن TIA رسماً از طریق ادغام دو گروه (انجمن تأمین کنندگان مخابرات ایالات متحده (USTSA) و گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات از راه دور در انجمن صنایع برق (EIA)) تشکیل شد.
در سال 1991، سازمان TIA، استاندارد ANSI/TIA-568 را منتشر کرد. این استاندارد که به استانداردهای سیستم کابل کشی ساخت یافته برای ساختمان های تجاری و کابل کشی شبکه ای بین ساختمان های تجاری و صنعتی معروف است، برای محصولات و خدمات ارتباطی می پردازد.
در سال 1992 میلادی، CDMA2000 (خانواده ای از استانداردهای فناوری تلفن همراه 3G برای ارسال صدا و سیگنال های داده) به یک علامت تجاری در انجمن TIA تبدیل شد.
در سال 1994، کنگره ی ایالات متحده ی آمریکا قانون CALEA را تصویب کرد و انجمن TIA برای مطابقت CALEA با J-STD-025 از طریق همکاری با سازندگان تجهیزات مخابراتی، ارائه دهندگان خدمات، سازمان های دولتی، مؤسسات دانشگاهی و کاربران نهایی برای توسعه ی استاندارد، هدایت می کند.
قانون ارتباطات در سال 1996 اولین بازنگری قابل توجه خود را که در سال 1934 نوشته شده بود، اصلاح کرد. این قانون یک چارچوب سیاست ملی غیرقانونی که برای سرعت بخشیدن به استقرار سریع فناوری های اطلاعات و ارتباطات در بخش خصوصی طراحی شده بود ارائه کرد و با باز کردن بازار رقابت برای تمام محصولات مخابراتی، به همه ی آمریکایی ها خدمات ارائه می کند.
در پاییز سال 2000 میلادی، انجمن ارتباطات چندرسانه ای (MMTA) برای تمرکز بر توسعه ی بازارهای جهانی با انجمن TIA ادغام شد.

در سال 2007، انجمن TIA قوانین عملیاتی تعیین شده را برای شناسایی دستگاه های تلفن همراه توسط شبکه 3G برای MEID و EUIM-ID Administration تعریف می کند.
در سال 2009 میلادی انجمن TIA، مبلغی بالغ بر 7.2 میلیارد دلار برای حمایت از قانون سرمایه گذاری در زیر ساخت های پهنای باند آمریکا سرمایه گذاری کرد.
در سال 2011 میلادی، TIA NOW به عنوان برترین ویدئوی آنلاین در شبکه راه اندازی شد که از طریق وبینارهای ویدئویی، بحث های میزگرد بصورت زنده، تولید ویدئوهای سفارشی، مستندها و موارد دیگر، دریچه ای از بینش در صنعت ارتباطی را برای جهان گشود.
در سال 2011، تلاش های حمایتی انجمن TIA منجر به اضافه شدن 9 میلیارد دلار به صندوق خدمات جهانی FCC (FCC’s Universal Service Fund (USF)) برای نوسازی برنامه های پهنای باند شد.
در سال 2014 میلادی، انجمن TIA در تصویب قانون عمومی شماره 113-197 (افزایش برچسب گذاری، دسترسی و برندسازی از جواز الکترونیکی (E-Label)) تأثیر بسزایی داشت و با امضای رئیس جمهور وقت آمریکا (باراک اوباما) تصویب شد. این قانون، FCC را مجبور کرد که مقرراتی را برای سازندگان دستگاه های فرکانس رادیویی دارای گزینه ی نمایش منتشر کند تا بجای استفاده از برچسب های فیزیکی، برچسب الکترونیکی برای تجهیزات استفاده کنند.
در سال 2017 میلادی، FCC برای اولین بار بصورت داوطلبانه با دادن انگیزه، طیف جدیدی را برای فروش پهنای باند تلفن همراه تکمیل کرد.
سال 2017 میلادی انجمن QuEST Forum، معیارهای کیفی و پایدار صنعت ICT را در TIA یکپارچه کرده است.

این ادغام ها و اتفاقات در بازه حدودی 90 سال اخیر، جامعه ی جهانی TIA را به بیش از 500 عضو که شامل کمیته های مهندسی و مشارکت سازمان ها در سراسر آمریکا، اروپا-خاورمیانه و آسیا-اقیانوسیه گسترش می دهد.

 

 

مطالب مرتبط:


کمیته های استاندارد TIA

کمیته های فرعی TR-42

1000 Characters left